Acerola

Acerola je malá červená bobulka připomínající třešeň. Má mnoho jmen, ale nejznámější je jméno acerola. Není však důležité, jak ji kdo nazývá, důležitější jsou její neobyčejné vlastnosti a účinky na lidský organismus.

Když přemýšlíte o potravinách bohatých na vitamín C, jako první vás pravděpodobně napadne pomeranč. Z toho důvodu vás asi překvapí, že acerola obsahuje až 30 krát více vitamínu C než pomeranč. Společně s plodem Camu camu obsahuje největší množství vitamínu C na Zemi.

Vitamín C je důležitý pro udržování zdravých a pružných cév, jemnou a zářivou pleť, funkční svaly, pevné zdravé kosti a zuby. Vitamín C se v těle neukládá do zásoby, proto je nutné ho dodávat každý den.

Acerola byla již mnohokrát předmětem vědeckých studií a byla shledána jako silný antioxidant. Dále byly prokázány její proti-rakovinné účinky. Acerola pomáhá zpomalovat abnormální růst buněk a tím je účinná v léčbě rakoviny.

Kromě významného obsahu vitamínu C obsahuje také vitamín A, B1, B2, B3, B5, beta-karoten a flavonoidy, látky energizující a omlazující.

Acerola je domorodým kmenům napříč Jižní Amerikou známá již tisíce let, avšak do popředí zájmu vědců se dostává až v posledních letech. Úspěšně bojuje proti nachlazení, působení volných radikálů, při onemocnění jater, vysokém cholesterolu. Udržuje mladistvý vzhled pokožky a vlasů a má výrazné zkrášlující účinky.

 

Zdravotní účinky:

  • zdravá pokožka
  • lepší zrak
  • zvýšená imunita
  • zvýšená produkce kolagenu
  • rychlejší metabolismus
  • nižší cholesterol
  • prevence rakoviny
PROČ NAKUPOVAT U NÁS
EXPEDUJEME
DO 24 HODIN
VĚTŠINA
ZBOŽÍ SKLADEM
KVALITNÍ
PŘÍRODNÍ PRODUKTY
PRAVIDELNÉ
AKCE A SLEVY