Česnekové krekry

  • 300g slunečnicových semínek
  • 100g lněných semínek
  • 2 velké česneky
  • 8 keříčkových rajčat
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička sójové omáčky

 

Postup: Rozmixujte společně vše kromě lněných semínek. Hmotu vyjměte z mixéru a přimíchejte celá lněná semínka. Rozprostřete na pečící papír v tenké vrstvě a dejte suši na 14 hodin (2 hodiny na 62%, 12 hodin na 42%).

 

Tyto pikantní krekry jsou výbornou přílohou k Vašim salátům nebo jen tak na mlsání k televizi. Můžete je použít i místo klasického chleba a namazat je pomazánkou.

Česnekové krekry jsou zdravou alternativou pečiva a poskytují kvalitní výživu. Česnek je velmi silný přírodní lék, který má antibakteriální a antiseptické účinky. Pomáhá zvyšovat obranyschopnost organismu a snižuje krevní tlak. Prospívá srdci, dále při onemocnění cukrovkou, střevních a žaludečních potížích.

Slunečnicová a lněná semínka jsou plná zdravých tuků a jsou výbornou potravou pro Váš mozek a nervový systém. Omega 3 a omega 6 mastné kyseliny v nich obsažené působí protizánětlivě.

Vyměňte své obvyklé pečivo za zdravou alternativu, prospějte Vašemu zdraví a odlehčete svému jídelníčku.

PROČ NAKUPOVAT U NÁS
EXPEDUJEME
DO 24 HODIN
VĚTŠINA
ZBOŽÍ SKLADEM
KVALITNÍ
PŘÍRODNÍ PRODUKTY
PRAVIDELNÉ
AKCE A SLEVY