Popis produktu

Kokosový olej je rostlinný olej získávaný z jader zralých kokosových ořechů. Náš kokosový olej původem ze Srí Lanky je nejjemnějším olejem na světě. Lze jej používat jak v kuchyni, tak pro kosmetické účely.

Kokosový olej má jedinečné antibakteriální a antivirové účinky. Dále je vhodnou potravinou na hubnutí.

Náš kokosový olej je v BIO kvalitě a je lisován za studena, čímž jsou zachovány všechny jeho blahodárné účinky.

Tento kokosový olej získal BIO certifikaci od tří nezávislých autorit: Soil Association, USDA Organic a Control Union Certification.

Tento kokosový olej je získáván z těch nejlepších kokosů na Srí Lance. Kokosový olej je pěstován v té nejčistší půdě za velmi přísných podmínek zaručujících tu nejvyšší kvalitu. Kokosový olej je tradičně sklízen a lisován za studena.

Informace z etikety:

Složení: 100 % Cocos nucifera

Použití: Pro kosmetické účely (vlasy, pokožka, zuby). Hodí se jak do studené, tak teplé kuchyně

Skladování:Kokosový olej skladujte na chladném a suchém místě. Obvykle je v pevném skupenství, ale při teplotě 24°C taje. Vlastnosti kokosového oleje nejsou táním a opětovným ztuhnutím nijak ovlivněny.

Původ: Srí Lanka

 

Další informace o kokosovém oleji.

Zajímá Vás metoda Oil Pullingu pro detoxikaci organismu a zdravější a bělější zuby?

Příběh společnosti CoconoilTM si přečtěte.

PROČ NAKUPOVAT U NÁS
EXPEDUJEME
DO 24 HODIN
VĚTŠINA
ZBOŽÍ SKLADEM
KVALITNÍ
PŘÍRODNÍ PRODUKTY
PRAVIDELNÉ
AKCE A SLEVY